evenimente

Dialog public: Președinte sau cetățean / om politic și societate civilă

19 martie, 18:00

Mezanin


Marți 19 martie de la ora 18:00 la Mezanin / Palatul Universul organizăm un dialog între Președintele României, domnul Klaus Iohannis și public.


 

Încercăm să aflăm dacă un om politic mai poate reprezenta societatea civilă. Și dacă da, cum? Care sunt limitele lui? Dar care sunt avantajele funcției? Cum percepeam societatea civilă în anii 90 - ca simpli cetățeni - și ce poate face omul politic astăzi, 30 de ani mai târziu, pentru a suda fracturile unei societăți la fel de dezbinate, dar și pentru a-i exprima, proteja și promova interesele?


 

Dialogul cu publicul va fi moderat de domnul Ovidiu Șimonca. Evenimentul va fi tradus simultan în limba engleză.


 

Pentru a participa la acest eveniment, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa rsvp@oneworld.ro până vineri, 15 martie, ora 16:00

 

E-mail-ul trebuie să conțină numele dumneavoastră complet, numărul de telefon și cererea de rezervare a unui loc la evenimentul de la Mezanin. Întrucât locurile sunt limitate, fiecare doritor poate rezerva un singur loc. Rezervările vor fi confirmate sau infirmate de către echipa One World Romania, în cursul zilei de luni 18 martie, pe adresa de e-mail de pe care a fost făcută cererea de rezervare. Accesul în locație se va face pe baza prezentării unui act de identitate valabil, începând cu ora 17:15.

 


Bilete prin: Eventbook
Partener logistic: DHL
Partener digital: Canopy
Partener de monitorizare: mediaTRUST
Festivalul a fost fondat în 2008 de: Centrul Ceh București