evenimente
Ateliere pentru copii: Zuralo & Zurali
Program
21 martie
11:00
MEZANIN
21 martie
12:00
MEZANIN
Aventuri cu Zuralo și Zurali în Ținutul Caselor Verzi-Albastre
Ateliere pentru copii 6-10 ani

Tutori: Cătălina Olteanu, Paula Claudia Bujor, Georgiana Ioniță
Trailer: Atelier

În ultimii ani, Fundația Agenția Împreună a realizat o serie de materiale educaționale menite să promoveze educația incluzivă de calitate, printre care și două cărți pentru copii, ai căror eroi sunt două personaje de etnie romă, Zurali și Zuralo. Poveștile, scrise de Victoria Pătrașcu și ilustrate de Cristiana Radu, sunt inspirate din realitate și urmăresc aventurile a doi copii romi în săracul Ținut al Caselor Verzi-Albastre.

Orice copil crede în Supereroi. Orice copil rom are nevoie de un SuperErou rom cu care să se identifice, să fie ca el.

Dacă veți păși în povești, cu inima curată, și vă veți alătura căluțului Trifoi cu aripi din batice, bunicului Baromir, care știe să repare cazane, dar și rotițe ale inimii, bunicii Oma, cea care nu vede, dar aude ce sunet scot florile, veți afla cu siguranță că și copiii romi pot schimba în bine lumea. Și atunci se va întâmpla o minune, veți înțelege că poveștile sunt despre noi toți și că putem fi eroi în propria poveste, indiferent de circumstanțele particulare ale nașterii noastre.

Zuralo și Zurali abia așteaptă să pășiți în Ținutul Caselor Verzi-Albastre și să porniți #împreună rotița minții și pe cea a inimii! Vrei să faci parte din povestea plină de aventuri a celor doi SuperEroi romi? Vino să îi povestim Micului tău Erou că atunci „când cele două rotițe se învârt, lucruri bune se întamplă”!

Fiecare atelier durează 45 de minute și se adresează copiilor cu vârste între 6-10 ani. Locurile sunt limitate la maximum 15 copii/ atelier.

Invităm părinții să își înscrie copiii trimițând un mesaj pe adresa info@oneworld.ro și menționând câți copii înscriu, numele acestora și ora atelierului la care vor să participe. Înscrierile se pot face până cel târziu 19 martie. Participarea este confirmată doar în momentul în care veți primi un email de confirmare de la organizatori.


Sponsor principal: Kaufland
Partener de mobilitate: Autonom
Bilete prin: Eventbook
Partener logistic: DHL
Partener digital: Canopy
Partener de monitorizare: mediaTRUST
Festivalul a fost fondat în 2008 de: Centrul Ceh București

Some of the icons used in our website are from www.flaticon.com