evenimente
Performance: PHANTASM
Program
26 martie
23:15
APOLLO 111
invitați
PERFORMANCE COORDONAT DE IRIS SPIRIDON 

Cu: Ioana Bugarin, Emilian Oprea, Aida Sosic, Oana Tudor, Răzvan Krem Alexe, Valentina Hainarosie, Ghighi Eftimie, Elisabeta Râmboi, Sorin Dobrin & alți invitați surpriză 

Pentru foarte multă lume, viața sexuală și fantasmele pot reprezenta o vinovăție chinuitoare. Mulți nu sunt acceptati și, mai ales, nu se acceptă pe ei înșiși. Dar toți avem fantezii și este firesc să le acceptăm, să încercăm să le implinim și, mai ales, să le înțelegem, comunicând prin artă sau, pur și simplu, între noi și realizând că lipsa discuțiilor și a evenimentelor publice care să abordeze în mod direct sexualitatea și modurile diverse de explorare a ei conduc adeseori la intoleranță.

La One World Romania #13 propunem un eveniment special, coordonat de regizoarea de teatru Iris Spiridon („Psycho”, „Ziua în care a dispărut soarele”), un one- time performance care va avea loc joi, 26 martie, la Apollo 111.

„Phantasm” se va întâmpla imediat după proiecția unuia dintre cele mai incitante filme ale secțiunii „Corpuri politice”, „Floarea albastră a lui Novalis”, al cărui protagonist și atmosferă au inspirat crearea acestui eveniment.

*pentru a participa la acest eveniment e necesar să ai peste 18 ani


Sponsor principal: Kaufland
Partener de mobilitate: Autonom
Bilete prin: Eventbook
Partener logistic: DHL
Partener digital: Canopy
Partener de monitorizare: mediaTRUST
Festivalul a fost fondat în 2008 de: Centrul Ceh București

Some of the icons used in our website are from www.flaticon.com