evenimente
Concert UNCUT Live
Program
26 august
21:40
Verde Stop Arena

Preocupat de înregistrările sonore pe teren (field recordings) şi de studiul morfologiei pădurii, Cătălin Rulea a explorat pădurile din România sub ghidarea Greenpeace. A fost doar începutul unei platforme utile nu numai în plan artistic, dar şi în plan ecologic şi social. În 2017 s-au făcut primii paşi pe platforma UNCUT, din primele înregistrări a rezultat un material de 30 de minute, folosit într-o colaborare cu formaţia Coma, cu formaţia Pixels şi Moonlight Breakfast. În 2020 studiul fonic al pădurilor continua.

Live performance-ul UNCUT este o improvizaţie, folosind coloana sonoră înregistrată în pădurile de importanta naţională din România dar şi instrumente acustice sau electronice. Muzicienii invitaţi în proiect sunt din zone şi proiecte diferite.

Cătălin Rulea - Drums, Guitar, Synth, Bass
Tudor Popescu - Live electronics, percussion
Iordache - Saxofon
Andrei Nagy - Synth

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Concertul va începe după proiecția filmelor „Înainte de căderea frunzelor”, "În căutarea celui de-al patrulea cui" și "LEMN".

Accesul se va face începând cu ora 17:30.
*vă rugăm să veniți cu cel puțin cu 30 de minute înaintea începerii evenimentului pentru a evita cozile și aglomerarea.Sponsor principal: Kaufland
Bilete prin: Eventbook
Partener de mobilitate: Autonom
Partener logistic: DHL
Partener digital: Canopy
Partener de monitorizare: mediaTRUST
Festivalul a fost fondat în 2008 de: Centrul Ceh București

Some of the icons used in our website are from www.flaticon.com