evenimente
Performance. Hei, tu, vecine!
Program
20 iunie
17:30-
UNATC

Hei, bună, salut! 

Cine suntem?

Noi suntem Centrul educational de arte performative CEVA, CEVA de la comunitate, educație, viitor și artă. Suntem niște adolescente și adolescenți din Târgu Neamț și împrejurimi. Mai e și Colea cu noi, colegul nostru din Republica Moldova. Orășelul nostru este situat la poalele Cetății Neamț, cu Ozana aici, aproape. Târgu Neamț este un oraș plin de povești pe care noi vrem să le spunem.


Vorbim despre comunitatea noastră și despre subiecte ce ne interesează, subiecte care apar în conversațiile adolescenților de pretutindeni. Vrem să facem o schimbare cu ceva-ul nostru, vrem să descoperim cât mai multe, vrem să ne simțim bine cu noi înșine și cu cei din jurul nostru.

 

Despre spectacol


“Știi că dacă ar fi să fie,

N-ar mai fi o melodie”


Nu-i așa? Dacă ar fi fost să fie, n-ar mai fi așa cum e. Ca să fim mai explicite și să fie și Colea mai explicit , ne referim, în primul rând, la tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru și la situațiile din ziua de azi: oamenii care judecă orice în exces, bullying, rasism, pierderea umanității, alergarea dupa bani, cursa pentru jobul perfect, bârfa la orice colț al orașului ș.a.m.d. Așadar, dacă toate astea nu ar fi fost și am fi trăit într-o lume perfectă cu fundal roz, nu ne-am mai fi pus un milion de întrebări și nu am mai fi avut această dorință de a schimba ceva. Noi credem că, până la urmă, imperfecțiunea societății a adus și ceva bun printre noi.


Uneori ne crapă curiozitatea. E epuizant rău să te tot întrebi unde o să fii, ce o să fii și cum...


De-a lungul discuțiilor noastre cu propoziții lungi  despre trecut, prezent și viitor, am pus la cale un... Spectacol din viitor în care ne zicem oful, dar nu plângând și suspinând, ci mai mult bucurându-ne. E ceva cu #hiphipura.  Și atenție! Asta nu e doar despre adolescenți, e despre toți cei care își pun întrebări.


noi ne vom întreba încă o dată,


Alexandra Țugui, Bianca Simion, Colea Nemerenco, Mara Tarhon, Miru Manole, Mișa Maftei, Raluca Chiper, Tatiana Roșu


cu puțin ajutor de la: Jo Brăilescu, Ovidiu Cosovanu, Daniel Chirilă


SPONSOR PRINCIPAL: Kaufland
SUSȚINUT DE: Raiffeisen Bank
PARTENER LOGISTIC: DHL
BILETE PRIN: Eventbook
PARTENER DE MOBILITATE: BlackCab
PARTENER DE MONITORIZARE: mediaTRUST
FESTIVALUL A FOST FONDAT ÎN 2008 DE: Centrul Ceh București

Some of the icons used in our website are from www.flaticon.com