evenimente
Retro Radio Podcast
Program
12 iunie
19:30-21:00
INSTITUTUL CULTURAL MAGHIAR BUCUREȘTI

Am petrecut un an în care am contemplat lumea cu nesiguranță, cu mult timp la dispoziție, din singurătatea apartamentelor, prin încrengături de gânduri și cu multă grijă față de corpul nostru. Ce se întâmplă cu noi atunci când avem tot timpul din lume? Suntem loiali față de talentele noastre? Ne dispare curiozitatea odată cu vârsta? Am discutat toate astea cu cei care le pricep cel mai bine: bunicii.


Retro Radio Podcast este un documentar subiectiv despre bunicii noștri, realizat de opt artiști cu experiență în muzică, artă contemporană, teatru și dramaturgie. Retro Radio este primul podcast care provoacă multe dintre clișeele despre bătrânețe.


Concepută și scrisă de regizoarea Ioana Păun, alături de muzicienii Cătălin Rulea, Sillyconductor și Diana Miron, noua serie Retro Radio este realizată pe parcursul anului de actorii Flavia Giurgiu, Sorin Dobrin și Ruxandra Manoi alături de bunici gata să accepte provocări, să spună povești despre modă, distracție, relații, joburi, victorii sau eșecuri.


Proiectul este finanțat de Ministerul Culturii, în cadrul programului Ziua Culturii Naționale, și susținut de Radio România Cultural, Modernism.ro, EBS Radio Cluj, Ziarul Metropolis, IqAds, Iqool.


Echipa: Ioana Păun, Flavia Giurgiu, Sorin Dobrin, Cătălin Rulea, Sillyconductor, Diana Miron, Victor Rebengiuc, Laurențiu Coțac, Evantia Barca, Laura Ștefănuț


Invitați: Ioan Erhnan, Cornelia Mureșanu Brondello, Mihaela Hacman, Livia Cătălinoiu aka Tița


SPONSOR PRINCIPAL: Kaufland
SUSȚINUT DE: Raiffeisen Bank
PARTENER LOGISTIC: DHL
BILETE PRIN: Eventbook
PARTENER DE MOBILITATE: BlackCab
PARTENER DE MONITORIZARE: mediaTRUST
FESTIVALUL A FOST FONDAT ÎN 2008 DE: Centrul Ceh București

Some of the icons used in our website are from www.flaticon.com