evenimente
FluidYoga cu Ral Bratu

Promovăm practica de yoga și de meditație ca un alt mod de observare a vieții, dintr-o altă perspectivă, dar cu aceleași intenții care există și în filmul documentar, în favoarea cunoașterii și înțelegerii lumii în care trăim. Aceste sesiuni vor fi oferite gratuit de către Ral Bratu pentru un grup de 15-20 de persoane care se vor înscrie în avans. 

Sesiunile de yoga cuprind o serie de exerciții (posturi) fizice și diferite tehnici de respirație, meditație și relaxare, ce duc la dezvoltarea armoniei dintre corp, minte și mediul înconjurător.

La sesiunile de yoga si meditație învățăm cum să aducem blândețe și îngăduință față de lucrurile care ne sunt greu de acceptat sau de înțeles și pe care le întâlnim sub diverse forme, de la emoțiile pe care le simțim în corpul nostru, până la așteptările pe care le avem de la viață și de la cei din jurul nostru.

La sesiunile yoga se vor prezenta atât exerciții cu mișcări blânde, potrivite persoanelor începătoare sau care nu au mai fost active de ceva timp, cât și exerciții mai dinamice, energizante, pentru persoanele active care își doresc o provocare fizică, dar constructivă.


Despre FluidYoga  https://www.facebook.com/RalBratuYoga

Aceste sesiuni vor avea loc online, folosind link-ul https://join.skype.com/iRKJh8lsxul5, între orele 10:30 - 12:00.

Sesiunile vor fi ținute de profesoara Ral Bratu și sunt gratuite.

Program
Sesiune de meditație – Sâmbătă, 19 iunie, 13:30-14:30
Sesiune de yoga – Duminică, 20 iunie, 10:30-12:00
SPONSOR PRINCIPAL: Kaufland
SUSȚINUT DE: Raiffeisen Bank
PARTENER LOGISTIC: DHL
BILETE PRIN: Eventbook
PARTENER DE MOBILITATE: BlackCab
PARTENER DE MONITORIZARE: mediaTRUST
FESTIVALUL A FOST FONDAT ÎN 2008 DE: Centrul Ceh București

Some of the icons used in our website are from www.flaticon.com