MĂSURI DE SIGURANȚĂ

MĂSURI DE SIGURANȚĂ:


Proiecțiile de filme și evenimentele fizice din cadrul festivalului vor avea loc īn locații indoor și spații outdoor, īn conformitate cu legislația īn vigoare privind gradul de ocupare al spațiilor.

Toate evenimentele din cadrul festivalului se vor derula īn conformitate cu normele sanitare impuse de autorități, care vor fi obligatorii atāt pentru spectatori cāt și pentru echipă, īn vederea protejării sănătății tuturor. 

Asumarea riscurilor ce rezultă īn urma participării la festival se va face de către toţi cei implicați: public, echipă și furnizori de servicii. 

Contăm pe sprijinul fiecăruia pentru respectarea regulilor și crearea unei atmosfere plăcute și sigure pentru toată lumea.  


REGULAMENT ACCES LA PROIECȚII ȘI EVENIMENTE:


·      Ușile se deschid cu 15 minute īnainte de īnceperea evenimentelor. Vă rugăm să veniți cu cel puțin cu 20 de minute īnainte pentru a evita cozile și aglomerarea. 

·      Recomandăm fiecărui spectator să poarte mască (medicală sau non medicală) atāt la acces, cāt și pe durata evenimentului. 

·      Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală modificată) și nici a celor care īnregistrează temperatura corporală măsurată mai mare de 37,3°C. Īn cazul īn care temperatura īnregistrată depășește 37,3°C, va fi măsurată din nou o singură dată, după 2-5 minute. Acestora li se vor returna banii pe biletul achiziționat.

Some of the icons used in our website are from www.flaticon.com