Prietenii OWR


Redirecționează 3,5% gratuit din impozitul tău

Completează, semnează și depune formularul 230 online, într-un minut, fără drumuri la ANAF.
Trimite formularul PDF generat la secretariat@oneworld.ro


DONEAZĂ!


„Cinefil”

Donația în valoare de 40 euro, include:
➢ 1 festival pass la Festivalul One World Romania
➢ 1 goodie bag OWR
➢ 1 loc asigurat la fiecare proiecție din cadrul Cineclubului OWR
➢ 1 DVD la alegere din colecția OWR
➢ abonare la newsletter-ul OWR


„Suporter”

Donația în valoare de 100 euro, include:
➢ 1 badge „Guest” la Festivalul One World Romania, care permite accesul la toate evenimentele organizate în cadrul ediției și întâlniri cu invitații festivalului
➢ numele tău în catalogul ediției OWR, la secțiunea „Mulțumiri” (*)
➢ 1 goodie bag OWR
➢ 2 locuri asigurate la fiecare proiecție din cadrul Cineclubului OWR
➢ 1 DVD la alegere din colecția OWR
➢ cel de-al cincilea DVD din colecția SAHIA VINTAGE, lansat în decembrie 2018
➢ abonare la newsletter-ul OWR
➢ alte surprize și cadouri pe care le veți afla în curând.


*Beneficiile celor două pachete sunt valabile timp de 1 an de la data încheierii tranzacției.


*Folosind formularul de donație de pe site-ul PayPal, vă exprimați acordul ca Asociația One World Romania să folosească adresa dumneavoastră de e-mail și adresa de corespondență pentru a vă comunica detalii despre evenimentele OWR, pentru a vă trimite abonamentele, biletele la film și DVD-urile incluse în fiecare pachet.Puteți dona și direct în contul asociației
IBAN: RO37RNCB0090111191440001
Deschis la BCR Lipscani – Strada Doamnei, nr. 14-16, Sector 3, București.
Titular: Asociația One World RomaniaDin dorința de a extinde publicul și de a-i pune la dispoziție în diverse moduri filme și dezbateri importante, am creat - după câteva ediții ale festivalului One World Romania: programul de distribuție alternativă - KineDok, atelierul de dezvoltare de film documentar Civil Society Pitchprogramul educațional sau programul de redescoperire a documentarelor de arhivă prin proiectul Sahia Vintage. Nu ne oprim aici și plănuim lansări ale unor noi proiecte în curând.


Începând din ianuarie 2019 ne întâlnim de două ori pe lună în cadrul Cineclubului One World Romania, care aduce publicului bucureștean cele mai importante filme documentare din istoria cinematografiei. Vom discuta după fiecare proiecție cu cineaști, critici, istorici despre ce au punctat filmele vizionate și ce impact au ele astăzi în contextul românesc.


De asemenea, vom organiza pe tot parcursul anului ateliere pentru profesioniști din cinematografie, organizații non-guvernamentale, studenți sau public larg. Oferim prin aceste workshop-uri întâlniri cu personalități din toată lumea și încercăm să descoperim alături de ei noi metode de a spune povești sau noi viziuni asupra unor probleme contemporane.


Un alt proiect în dezvoltare al Asociației One World Romania este editorial. Ne propunem ca de două ori pe an să lansăm „Caietele One World Romania” - o publicație despre film documentar, în care vom invita critici, cineaști și alți specialiști să publice eseuri pe diverse teme relevante pentru dezvoltarea culturii documentare în România. De asemenea, ne propunem ca cel puțin o dată pe an să participăm la traducerea unei cărți esențiale despre film documentar.


Nu în ultimul rând, începând cu a doua jumătate a anului 2019 plănuim să ajungem în mai multe orașe din România cu replici ale festivalului din București, din dorința de a promova discursuri despre drepturile omului în cât mai multe comunități din afara capitalei.


Some of the icons used in our website are from www.flaticon.com