Abonament online pentru flori, fete și băieți

Abonament online pentru flori, fete și băieți

12 aprilie 2022

Flori, fete și băieți, câte documentare vreți să vedeți?


În 2022, Festivalul One World revine cu peste 60 de filme internaționale, majoritatea în premieră națională, zeci de Q&A cu realizatori și cineaști, 10 zile de festival în locații multiple. Și în acest an, proiecțiile vor avea loc în două etape: fizic între 13-23 mai, în București, la Cinema Elvire Popesco, ARCUB, Cinemateca Eforie, Cinema Muzeul Țăranului și alte locații indoor și outdoor din capitală, și online, în toată țara, între 23-31 mai.


Dacă ți-ai cumpărat un abonament în perioada 11-17 aprilie, primești gratuit un abonament pentru perioada de proiecții online 23-31 mai.


Întreaga lume se află încă sub șocul invaziei ruse în Ucraina. Imagini pe care le vedeam doar în documentarele de război din secolul trecut sau în scurte fragmente de știri din țări îndepărtate, au devenit dintr-odată o realitate imediată. În lumina evenimentelor din Ucraina, donăm jumătate din încasări abonamente către DocuDays UA, festivalul de film documentar și drepturile omului din Ucraina, care, din cauza invaziei ruse, și-a amânat pe termen nedeterminat activitatea.


Abonamentele sunt disponibile pe Eventbook în număr limitat, iar la linkurile dedicate găsiți mai multe despre campanie și Docu/Help, Donațiile strânse se vor duce către regizorii ucraineni care documentează la fața locului, asigurându-se astfel echipamentele necesare de filmare (baterii, hard disk-uri, carduri de memorie, încărcătoare, adaptoare, microfoane, înlocuitori pentru lentile deteriorate etc.). De asemenea, vor fi acoperite și costurile combustibilului, medicamentelor și truselor de prim ajutor, precum și nevoile de bază în situații de urgență.


Haideți alături de noi numeroși!


Echipa One World #15Some of the icons used in our website are from www.flaticon.com